Categories
Uncategorized

Bästa kaffet i storstaden

Bästa kaffet i storstaden

Svenskar är kända för att dricka betydligt mer kaffe än många andra delar i  världen. Vår fikakultur är väldigt inbiten i vår vardag och därför finns det iallafall minst ett kafe i närheten, oberoende på vart du är bosatt.

I Stockholm är utbudet av restauranger och kafeer väldigt stort och nya ställen adderas ständigt. Förutom kedjor som Espresso House och Starbucks, hittar du massor av mysiga val, som också erbjuder en fantastisk service. Är du sugen på en riktigt god kaffe? Vi listar två kaffehak som du absolut inte får missa, nästa gång du är i Stockholm.

Mellqvist kaffebar på Rörstrandsgatan

Mitt i Stockholm på Rörstrandsgatan hittar du den mycket uppskattade kaffebaren Mellqvist. Här serveras smakrik och fyllig kaffe gjort i en specialdesignad kaffemaskin, som verkligen framhäver smaken och ger dig en härligt inspirerande kopp. Detta kan du sedan kombinera med önskvärt bakverk eller lättare tilltugg. Perfekt ställe att besöka om du letar efter ett gemytligt tillhåll, där du kan fylla på ditt energiförråd på allra bästa sätt.

Johan och Nyström – 3 olika kaffebarer

Johan och Nyströms motto är bättre kaffe åt folket, vilket de verkligen har lyckats med. De erbjuder ett perfekt rostat kaffe som har en väldigt god arom. Med 3 olika kaffebarer i Stockholm som du kan välja mellan, har du alltid en god kopp kaffe nära till hands. Dessutom har Johan och Nyström en väldigt gedigen onlineshop, som du kan köpa hem kaffe från om du vill kunna dricka gott kaffe varje morgon på hemmaplan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *