Categories
Uncategorized

Bra idéer till utflykten

Allt fler svenskar lider av IBS, som står för irritable bowel syndrome. Denna åkomma som många trodde var ett löjligt påhitt som folk använde för att bara vara svåra, har visat sig vara en väldigt jobbig sjukdom som många verkligen lider av.

Bra idéer till utflykten

Om du ska ut med familjen på äventyr i skog och mark under hösten kan du behöva lite tips för matsäcken. Egentligen kan man göra det väldigt enkelt för sig genom att köpa ett gäng goda ostar, ta med kex och baguette, lite marinerade oliver och en god fräsch sallad. Det behövs ingen specialgrill från Muurikka när man är på hajk, även om det passar perfekt när man vill tälta med stil!

Tunnbrödsrullar är också ett jättebra alternativ till de vanliga matsäck-mackorna. Bre gärna på ett lager med mjukost med skinka, räkor eller en annan favorit, för att göra tunnbrödrullen riktigt saftig och god. Sedan fungerar de flesta påläggen jättebra i en tunnbrödrulle och till och med lite matigare tillägg som köttbullar, kycklingbitar eller hela räkor passar perfekt. Det här är också ett smidigt alternativ som kan slängas ihop snabbt och enkelt utan någon matberedare eller mixer. Pitabröd är också ett riktigt bra alternativ som kan fyllas med mycket smått och gott, inklusive röror och goda blandningar.

Toppa av lunchen med en liten efterrätt för att sätta igång kroppen igen! Man blir lätt lite trött efter man har ätit eftersom kroppen riktar all energi åt matsmältningen. Komplettera därför lunchen med något sött för att sätta sprätt på energin igen. Här är det bara att packa vad som finns i skafferiet, kanske en kanelkrans, en chokladkaka eller en box med mazariner. Allting smakar gudomligt efter en dag ute i friska luften, så det behöver inte vara så märkvärdigt om man inte vill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *